Anmeldelse af spillet Oxenfree afprøvet på Xbox One

oxenfree xbox anmeldelse

Dette er forhåbentlig kun en lille forsmag på flere korte anmeldelser af spil til Xbox One og PC. Jeg har været så heldig, at have flere gæsteskribenter på listen som med hver deres unikke skrivestil og interesser vil levere spændende korte anmeldelser. Rasmus B.

(2016, Night School Studio)

Oxenfree – øl og lejrbål

Oxenfree er – i mangel af bedre – et småuhyggeligt multichoice/singleplayer-spil i 2D, der er tilgængeligt på mange forskellige platforme.

Man spiller teenagepigen Alex, som sammen med fire venner er taget over på en ø for at hygge på stranden med øl og lejrbål, men ender med at må løse et mysterium, stå med store dilemmaer og kæmpe for at komme hjem.

Historien er medrivende, og dialogen, som leveres af skuespillere, er rigtig god og troværdig, men det kan godt være en god idé at slå undertekster til, for ellers kan man godt føle, at man går glip af noget.

Kort holdbarhed

Garvede gamere vil måske mene, at jeg er lidt for rundhåndet, når jeg giver Oxenfree 72 pinocciokugler ud af 100, men i de godt fire timer, det tog mig at gennemføre spillet, var jeg rigtig godt underholdt. De 28 pinocciokugler, som jeg beholder, trækkes fra bunken, fordi mysteriet afsløres og næppe kan reddes af andre valg, næste gang man spiller spillet.

Det trækker også en lille smule ned, at dialogen, som fylder rigtig meget i spillet, “forsvandt” to gange i løbet af spillet.

De kunne godt have fået karakterne til at smalltalke eller fløjte lidt, synes jeg. Og der var også et par glitches hist og her; min følgesvend sad fast to gange, men var med mig igen i næste scene.

Leverer på underholdning og gys

Men mine to sidste kritikpunkter er virkelig i småtingsafdelingen, og vi har her at gøre med et spil, der virkelig leverer på underholdning og gys, men halter lidt på langtidsholdbarheden. Nevertheless, 72 pinocciokugler ud af 100!

Score: 72/100

Forfatter: Søren Thomsen

Gæsteskribent Søren Thomsen skriver blandt andet anmeldelser af spil til xbox og pc og er lokal mester i Fifa17.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.