Overvejer at købe: reMarkable – The paper tablet

remarkable

Overvej lige hvor fedt det kan være, at skrive, læse og tegne på en tablet hvor du IKKE har adgang til Twitter, Instagram, Facebook osv. eller mails.

Hvor du kan træne fokus og koncentration uden at give afkald på gadget/grejer-feels. På en detox fra notifikationshelvedet og SoMe afhængighed.

Der er intet glas og overfladen føles nærmest som papir. Du kan ha’ denne reMarkable paper tablet med ud i solen uden problemer.

Om natten kan du ikke få ondt i øjnene af det blålige lys for der er ingen backlight. Du skal bruge en lampe, en lyskilde! Det er da lidt analog’ish.

Måske det vil være ekstra hyggeskabende med en pladespiller i baggrunden? Lidt stearinlys? 😀

Tingesten hedder reMarkable – The Paper Tablet. Ja, jeg er hyped.

https://remarkable.com/

Forfatter: Rasmus

Rasmus er en astmaramt rødhåret piberygende fuldskægs provinstype, som er reflekterende, analytisk, til tider udadvendt menneske som har smag for godt øl og svensk strong cider, god stemning og luksus samt de dybere 1-1 samtaler.

14 meninger om “Overvejer at købe: reMarkable – The paper tablet”

 1. Du skal endelig ikke købe en Remarkable tablet.
  Det har jeg gjort, og den virker overhovedet ikke.
  Kan intet og ligner legetøj.
  De svarer ikke på henvendelser og har tilsyneladende ingen
  gyldig e-mail adresse eller telefon.
  Snyd!

  1. Wow. Mon de har fået for meget succes og hyret for lidt service? Hvad havde du købt den til og har den nogle fejl? Måske kan jeg købe den? 🙂

 2. Jeg har også købt en Remarkable, men den er slet ikke så enkel at bruge som jeg havde håbet. Tager den med på ferie igen, igen og giver den chancen og prøver at sætte mig ind i den – og ret irriterende at der ikke er back light, det er altså lidt begrænsende, synes jeg…
  Jeg glædede mig som en sindsyg til at den skulle ankomme, synes konceptet er fedt og den så toplækker ud på billederne. Den er Ok i real life, men har ikke den lækkerhed, jeg havde håbet, ikke så papiragtig, men mere plastikagtig…. giver den en chance til og eller må du gerne købe min, Rasmus 🙂

  1. Tak for din kommentar Viggo. Jeg må give dig ret i, at det med backlight begrænser brugen en del. Mon et stearinlys er nok eller skal der være fuld dagslys før det virker optimalt?

 3. Jeg er ret nysgerrig på den tablet – youtube viser jo noget fantastisk, men kommentarerne her er ganske bekymrende.

  Nogen som vil sælge eller hvor jeg kan prøve den? Jeg tør ganske enkelt ikke at købe den uden at have prøvet den “in real life”.

 4. Er der et sted hvor man kan afprøve den?
  Jeg er interesseret i den da jeg ofte bruger meget papir på at lave noter og tegne elektronik diagrammer som ingeniør studerende, og jeg har problemer med øjnene når jeg skal kigge på en computerskærm i længere tid. Og så synes jeg ikke at de alm. tablet er noget at råbe hurra for når der skal tegnes og noteres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.