Billig bærbar overblik på 2 minutter – Med pricerunner og EDBpriser

Hvis du vil finde den bedste bærbar eller billigste bærbar, som indeholder et minimum af “gode” komponenter skal du se med her. Det tager ikke mere end 2 minutter at få overblikket.

billig bærbar - få overblikket på 2 minutter

Billig bærbar, hvor får vi overblikket og den bedste pris? Den lokale bog og ide? Bilka? Eller Den blå avis? Pricerunner? EDBpriser? Google? Guloggratis? Renovationen? Refurb? Komplett?

Mange muligheder og en masse nye tekniske begreber kan virke, som en mavepumper for de fleste når der skal søges efter ny bærbar.. !

Led ikke længere, denne korte artikel vil forsøge at hjælpe dig på vej. På vej til 2 typer bærbare, en billig bærbar og så en mellemklasse bærbar, som du skal udvælge blandt flere hundrede. Men med mine mange års erfaring i at kigge efter de bedste bærbare til den billigste pris, har jeg indsnævret feltet en smule og gjort det lidt nemmere for dig at vælge. Så dyk ned og find den billigste, pæneste eller hvad der trigger dit buy-move.

Billig bærbar

Billig bærbar med 4 GB ram og 128GB SSDDenne slags bærbare vil egne sig som køkken maskine.. altså ikke til at lave mad med. Men du ved, en som ikke skal kunne det store. Sæt på køkkenbordet. Fedt den ind i ost og kiks. Finde opskrifter, læse mails, tjekke netbank og facebook. Men uden at det behøver gå langsomt.

Hvis du følger nedenstående links får du bærbare sorteret efter laveste pris. Fælles for dem alle er, at de har minimum 4GB ram og en 128GB SSD-harddisk.

På DBA søges der efter brugte bærbare med 4 GB ram og en ssd-harddisk. Da det er brugt udstyr skal du naturligvis være opmærksom på indholdet og være kritisk anlagt.

Bedste mellemklasse-bærbar

8 GB RAM, 240 GB SSD og i5 eller i7Sådan en mellemklassse-bærbar er især ideel til dem, som ikke gider vente, som gerne vil ha’ fart og ydelse (Dog ikke til gaming). Som rejser i tog og fly. Og især dem, som gerne vil have muligheden for at kunne arbejde hvor som helst = mobilitet. En stærk kontormaskine, som ikke lader dig i stikken. Disse bærbare computere vil kunne arbejde i hastigt tempo og med en masse åbne hjemmesider. En masse programmer og tilmed tunge. Tung i vægt er den dog ikke.

Hvis du følger nedenstående links får du bærbare sorteret efter laveste pris. Fælles for dem alle er, at de indeholder minimum 8GB ram, 240GB ssd, CPU A10/A12/M5/M7/i5/i7/ og minimum batteri på 8 timer.

På DBA søges der efter bærbare med ssd og enten i5 eller i7. Batteritid er ikke muligt at søge efter. Vær derfor opmærksom på batteritid hvis dette er vigtigt for dem.

Hvis du har forslag til en gamerklasse-bærbar bedes du skrive det i kommentarfeltet. Tak fordi du læser med.

Forfatter: Rasmus

Rasmus er en astmaramt rødhåret piberygende fuldskægs provinstype, som er reflekterende, analytisk, til tider udadvendt menneske som har smag for godt øl og svensk strong cider, god stemning og luksus samt de dybere 1-1 samtaler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.