Playliste: 106 timers musik på spotify med alle klassikerne!

Hvis der skulle findes en ultimativ, lang, playliste med god musik, ja så kunne denne her være et godt bud. Åben Spotify, shuffle og tryk next 10 gange. Skriv hvad du endte på i kommentarfeltet og du får en is!*

I denne uge havde det sociale medie, Reddit, en tråd på deres /r/music, som har fået ekstra meget opmærksomhed. Simpelthen fordi en gut fra England har postet sin 7 år gamle playliste, med mere end 1600 sange der svarer til 106 timers velkendt musik.

Hvis der skulle findes en ultimativ, lang, playliste med god musik, ja så er denne her et godt bud. Hvis du ikke ved hvad du vil høre, så sæt denne på og shuffle dig frem til et tilfældigt nummer.

Update: Dog er det med så meget når du gambler. Du kan få en slem overraskelse. Og det kan du også på denne liste. Se bare herunder.

Men ellers inspirerende til det meste, stort som småt. Update: Ikke alle vil finde noget de kan lide, men så er det fordi, at de ikke har sat Shuffle til.. Og minimum trykket next 10 gange. Det er lykkehjulet om igen, bare uden Michael Meyerheim.

Her er den 106 timer lange playliste

Afspil direkte i spotify: spotify:user:caaakeeey:playlist:6QAKnenuZoowNqxRzZbeRg

Læs også dette fif til hvordan du fjerner reklamerne i Spotify.

Hvis du alligevel har brok, i munden… så kom meget gerne med en kommentar til hvad vi ellers bør høre af playlister.

* Vi er løbet tør for is.

Forfatter: Rasmus

Rasmus er en astmaramt rødhåret piberygende fuldskægs provinstype, som er reflekterende, analytisk, til tider udadvendt menneske som har smag for godt øl og svensk strong cider, god stemning og luksus samt de dybere 1-1 samtaler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.