Lav hurtig lækker grafik med canva.com

Ta en kop kaffe

Hey! Jeg fik lige et fif fra min kære dygtige nabo.

Og det bliver jeg simpelthen nød til at dele med jer.

2016-02-02 23_36_43-Your Designs – Canva – Google Chrome

Med canva.com kan du lave konsistent, lækker og ikke mindst hurtig grafik til social media, plakater, blogs osv ganske gratis. Lave gratis logoer eller et facebook header. Det er så nemt og lige til, at selv bedsteforældre vil kunne lave grafik til deres bankoklub eller måske et diplom til pensionistsvømning! For 1 amerikansk dollar kan du købe ekstra grafik, layouts osv hvis du ikke har nok i det gratis indhold.

Det er hammer nemt.

Her er lige nogle hurtige eksempler jeg har lavet.

Ta en kop kaffe

Kaffebrygning

Canva PCFIF 3

Der kan virkelig laves meget. Også dårligt. Canva.com er ikke ensbetydende med, at du ikke kan lave grimme ting. Du skal stadig have en lille forståelse for farvesammensætning, skrifttyper, billeder osv. Men de fleste vil få rigtig flotte resultater på et kort øjeblik.

Besøg canva.com nu.

Alternativer

Desygner logo

Pikiz

P.S. Jeg får intet for at dele dette link med jer. Det er udelukkende min egen personlige anbefaling af en tjeneste på nettet.

Forfatter: Rasmus

Rasmus er en astmaramt rødhåret piberygende fuldskægs provinstype, som er reflekterende, analytisk, til tider udadvendt menneske som har smag for godt øl og svensk strong cider, god stemning og luksus samt de dybere 1-1 samtaler.

2 meninger om “Lav hurtig lækker grafik med canva.com”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.