5 gratis programmer til at rense en inficeret PC.

Oprettet: 28. september 2011 Senest opdateret: 29. juni 2012

Kære læser og fiffer,

Det 3 fif handler om 5 gratis(men gode) programmer af mine personlige favoritter til at rense en inficeret PC med malware, virus osv.

I fiffet her vil jeg kort fortælle om hver enkelt værktøj og hvor det kan hentes.

De er ydermere skrevet i den rækkefølge de skal køres i.

Har du i stedet brug for en vejledning til at lave et standard-rens med nedenstående programmer kan du læse denne vejledning.

Har du travlt ?

Gå direkte til download af programmerne.

 

TDSSkiller

TDSSKillerTDSSkiller fjerner malware der er i familie med Rootkit.Win32.TDSS. Men udover disse kan den også undersøge efter mistænksomme unsigned & filer m.m.

Skanner hurtigt.

Gratis!

Hent TDSSKiller

 

 

 

 

 

ComboFix

Combofix er igang med at fuldføre de mange skridt.Combofix er en samling af en masse små specifikke værktøjer som fjerner en eller flere rootkits, malware, spyware osv. Hele processen foregår automatisk og tager 5-10 minutter at fuldføre.

NB. HUSK at deaktivere din Antivirus løsning inden da den nemt kan konflikte med combofix.

Køres på eget ansvar!

Gratis!

Hent Combofix 

 

OTL by Oldtimer

OTL by Oldtimer er en god afløser til HijackthisOTL by Oldtimer er et moderne værktøj der afløser det nu aldrende HiJackThis program.

Det bruges primært som et detaljeret diagnosticeringsværktøj der smider om sig med præcise logs til nemmere sporing af malware.

Har dog også gode muligheder for at fjerne evt fundet malware. Bruges især af supportere når de skal afhjælpe en inficering via fjernhjælp.

Gratis.

Hent OTL

 

 

 

 

 

Malwarebytes Anti-Malware Free

Malwarebytes Anti-malware Free fjerner det meste malware gratisEn af de absolut nemmeste og mest brugte malware-scannere er Malwarebytes. Dog er det blevet et nemt offer for mange malware-typer efterhånden som det er blevet mere populært.

Dog er det et af de programmer der fjerner flest malware og bedst.

Gratis

Hent Malwarebytes Anti-Malware Free

 

 

 

 

 

Spybot - Search & Destroy

Spybot Search & Destroy finder de meste malware og fjerner det effektivtHer er en af de gamle kendinge for mit vedkommende. Det var den jeg brugte absolut mest sammen med Ad-aware. Som jeg ser det er den gået mere og mere i skyggen af Malwarebytes brede vifte af signaturer og nemhed. Spybot virker mere nørdet og avanceret.

Men det er et vigtigt supplement til Malwarebytes da de støtter hinanden godt i de ting den ene ikke fjerner.

Gratis

Hent Spybot - Search & Destroy

 

 

 

Travlt? Gå direkte til download af programmerne her.

© 2012 RBLP - v2