Billig gamer PC for under 3000 kr

Billig gamer! Er du på et meget stramt budget? Men alligevel lyst til at få en god stabil oplevelse når du gamer CSGO, Dota, Minecraft, GTA5 osv? Så læs med, for under 2500 kr kan du komme godt fra start.

3000 kr for en gamer pc

Jeg kom forbi refurb-sitet, arrowdirect da jeg havde min sædvanlige scout CPU Benchmark XEON billig gamerud over slagmarken for billige gamer PC’er.. Og de havde især et setup, som var interessant.

Denne computer har en server-CPU, som har ydelse svarende til en Intel i7 3770 og slår eks en i5 6500, modellen er en Intel Xeon E3-1245 @ 3.30GHz. Se mere på passmark.

Udover den stærke CPU har den 8GB ram og en 250GB hdd, som nok bør skiftes ud til en SSD. Find den billigste SSD harddisk på pricerunner..

Solidt kabinet og kommer med aktiv Windows 10 licens.

Der er ligeledes 12 måneders garanti med, så skulle der ske noget er du bedre dækket end ved normalt brugtkøb.

Der er i skrivende stund 4 på lager.

For at få en billig gamer frem i denne maskine og ramme de ca. 3300 kr kan du sætte et AMD RX 460 grafikkort i eller et Nvidia GTX 1050. Så vil du ha’ et solidt fundament til entry/mid-end gaming.

Køb eller læs mere hos Arrowdirect

Prisen for den billige gamer PC er 2 395 kr.

UPDATE d. 4feb: Arrowdirect har hævet prisen 2 gange siden dette opslag er blevet delt. Prisen er nu 2833 kr.

Køb eller læs mere her http://www.arrowdirect.dk/stasjonaer-pc/dell-precision-t1600-e3-1245-3-30ghz-mt-8gb-250gb-hdd-dvdrw-w7p

Opgraderingsideer

 • 120 GB SSD til Windows & vigtige programmer og spil. Det vil gøre Windows væsentlig hurtigere ved opdateringer, start af spil, surfing og ikke mindst opstart.
 • AMD RX 460 / GTX 1050ti grafikkort. PC’en kommer med et integreret grafikkort, som ikke yder mere end et AMD Radeon R5. Derfor SKAL grafikkortet opgraderes hvis man vil bruge den til noget seriøst.
 • 1-2 TB harddisk til spil osv. Tit og ofte har man harddiske til at ligge, som snildt kan bruges som storage-diske til spil og downloads. Dog giver det god ydelsesmæssig mening, at putte de mest spillede spil på SSD’en.

Hertil skal du købe skærm, mus og tastatur før du er køreklar..

Er du uenig eller har yerligere fifs til en billig gamer, så tøv ikke med at skrive i kommentarfeltet.

Forfatter: Rasmus

Rasmus er en astmaramt rødhåret piberygende fuldskægs provinstype, som er reflekterende, analytisk, til tider udadvendt menneske som har smag for godt øl og svensk strong cider, god stemning og luksus samt de dybere 1-1 samtaler.

3 meninger om “Billig gamer PC for under 3000 kr”

 1. Det lyder meget fornuftigt. Dog ville jeg spare sammen og købe et GeForce GTX 1060 istedet. Da går vi fra billig gamer til seriøs gamer. Grafikkortet er absolut det vigtigste i en gamer-pc. Dog bryder vi tesen at forsøge at lave en gamer-pc til ~3000kr, selvom jeg vil vurdere at de ekstra penge er godt givet ud:

  https://goo.gl/photos/UGYJi6Q3NCHXcng86

  Ellers et udemærket fund af maskine. CPU’en der sidder i, ligger flot på benchmark listen.

  1. Hej Rene. Tak for din kommentar! Absolut en god ide med et GTX 1060.. men som du selv skriver så bryder vi ideen med budgettet. Men man skal ikke spare meget sammen før det er muligt.

 2. Hej Rasmus, god artikel 🙂
  Jeg bygger selv billige gamer computere, så kan relatere. Nogle opgraderinger kommer an på hvad folk vil bruge computeren til. Det kan for eksempel være hvilke spil eller programmer, som PC’en skal kunne køre. Det er vigtigt at se på hvor computeren halter, for at finde den bedste opgradering til computerne. Tjek eventuelt min hjemmeside ud, eller send mig en mail, hvis det har din interesse.

  God dag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *