Billig powerbank med masser af energi

Vil du gerne have mulighed for, at kunne bruge din mobil non-stop på ferien uden at tage hjem til hotellet og lade op? Så køb en powerbank. En stor en!

En powerbank er en enhed, som navnet antyder, en bank med strøm. Med denne gemte strøm, som du sikkert har ladet op hjemme fra, vil du kunne bruge på turen, ferien, festivallen eller under en konfirmation eller tur til Ikea med konen. Hvis du ikke gider bruge for meget tid på, at researche hvilken batteribank der er den bedste kan du følge denne anbefaling.

EC Technology 2. Generation 22400mAh powerbank

22.400 mAh i batterikapacitet!

Det betyder, at du realistisk set vil kunne regne med, at oplade din mobil 8-10 gange pr. opladning af powerbanken. Hvis vi da regner med, at du har et af de nye flagskibe. Ellers vil du kunne oplade endnu flere gange.

Jeg har endnu ikke fundet nogle danske forhandlere af powerbanken men amazon sælger den til ca. 260 kr inkl fragt (d. 30 maj 2016).

Endvidere har Amazons kunder givet powerbanken tæt på 1500 5-stjerners anmeldelser ud af 2000. Endnu en god grund til at overveje dette køb.

https://www.amazon.co.uk/EC-2nd-Gen-Deluxe-Smartphones-Black-Red/dp/B00F5Q4F0U

P.S. Der er naturligvis ingen affiliate links gemt. Jeg tjener heller ikke penge på at henvise produktet. Jeg lader mig blot rive med af pris, spec og anmeldelser.

Forfatter: Rasmus

Rasmus er et reflekterende, analytisk, til tider udadvendt menneske som har stor smag for godt øl, god stemning og luksus. Han ved også lidt om IT.

2 meninger om “Billig powerbank med masser af energi”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *